Home · Lid worden, Contributie · Contact · Kano routes · DocumentenSaturday, April 21, 2018
Navigatie
Home

Activiteiten
Adres
Vaarkalender
Lid worden, Contributie

Contact

Kano routes
Fotogallerij
Kajak instructie
Documenten
WSV
Lid worden, Contributie
Lid worden

Lid worden van de Kanovereniging

Iedereen kan lid worden van de vereniging.
Behalve een goede zwemvaardigheid zijn aan het lidmaatschap geen voorwaarden verbonden. Men is voor het hele jaar lid van de vereniging en het Watersportverbond (WSV). Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Kanovereniging De Ronde venen is, evenals ruim 100 andere kanoverenigingen aangesloten bij het WSV. Samen vertegenwoordigen ze ongeveer 12.000 leden. Hiervan beoefent ongeveer 5% de wedstrijdsport. Alle bij de vereniging ingeschreven leden krijgen 6 maal per jaar het bondsblad Kanosport toegezonden. In dit blad worden alle WSV kano-evenementen aangekondigd. Tevens worden er testen van kano's beschreven en wordt er verslag gedaan van binnen- en buitenlandse tochten. Ook wordt de wedstrijdsport niet vergeten.

Meer weten ?
Een ieder die na het lezen van voorgaande nog vragen heeft kan contact opnemen via internet mail, Zie de keuze Contact in het linkermenu. Maar ook tijdens het zomerseizoen op de woensdagavond bent u van harte welkom, waarbij wij graag alle aspecten van de vereniging uit de doeken zullen doen.

Aanmelden

Aanmelden dient te gebeuren met een compleet ingevuld aanmeldingsformulier.. Dit formulier vind u onder het linker-menu "Documenten" op deze site.


Opzeggen

Opzeggen dient te gebeuren vr 1 december. Dit moet schriftelijk per email naar: kv.de.ronde.venen@gmail.com. Bij tussentijdse opzegging volgt geen restitutie van contributie en stallingsgelden.


Contributie en stallingsgelden

Contributies en stallingsgelden vind u in de Flyer van KVDRV onder het linker-menu "Documenten" op deze site.

Login
Gebruikernaam

WachtwoordWachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.
Evenementen
<< April 2018 >>
Ma Di Wo Do Vr Za Zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30